Новини

9️⃣0️⃣ ДНІВ безперервної Молитви біля «Касперівської» ікони Божої Матері.

Ворог роду людського не дрімає, чекає, коли людина виявить свою неміч і розслабиться

90 днів продовжується молитовне стояння священнослужителів Одеської Єпархії УПЦ перед іконою Божої Матері «Касперівська».

Ми часто хочемо побачити диво, деякі шукають чудеса, прозорливих старців, сильні ікони, сильних священиків,
цей потяг завжди заважає побачити реальне чудо, яке здійснює Господь за молитвами віруючих сердець.

Кожен одесит живе сьогодні в певній напруженості, чекаючи на майбутні лиха, але ми бачимо реальне диво, коли сама Пречиста Богородиця, почувши молитви православних одеситів, покрила нас своїм Омофором. 90 днів молитовного представництва Пречистої захищають одеситів від ворожих обстрілів, бід та смертей.

Ворог роду людського не спить, чекає, коли людина виявить свою неміч і розслабиться. Так сталося у Велику Суботу, блюзнірсько осквернили найбільший день для кожного християнина, ворожа ракета забрала життя мирних одеситів.

Схожа ситуація була багато років тому, коли снаряд із ворожих кораблів, у Велику Суботу був випущений Одесою, і сьогодні у пам’ятнику Дюка він нагадує нам про це, буде і нагадуватиме нам багатоповерховий будинок «ТІРАС» в одному з районів Одеси, нагадуватиме нам про тому, що ми просто не можемо слабшати в молитві, молитва є спілкування з Творцем, Його присутність у нашому житті. Поки ми молимося разом із нашими пастирями, стоятиме наше улюблене місто, вистоє і наша багатостраждальна Україна!

Телевізійний ЕпархиальнийОгляд

Ми в Facebook